BEKIJK KERKDIENST

Kindernevendienst

Aanstaande zondag 24 oktober begint blok 2 van de kindernevendienst, voor de kinderen van groep 1 tot en met 8. De komende 4 weken gaan we verder met de Bouwplaats en gaan we bouwen aan de talenten die we van God hebben gekregen. Elke week zal er in Proloog en op de website informatie staan over de komende zondag.

Aanstaande zondag zullen jullie eerst boven in de kerkdienst bij je ouders zitten, totdat we met z’n allen naar de kelder gaan om de gelijkenis van de talenten te horen, hierover met elkaar te praten, wat te drinken, enz. We zullen tijdens het collectemoment in de dienst weer naar boven gaan en dan kun je weer op je eigen plek gaan zitten.

We hebben weer leuke activiteiten bedacht en hebben er zin in, hopelijk jullie ook!

Groetjes Margriet v.d. H., Hanne-Marth, Gerdien en Hanneke

To the point (17/18 jaar)2020-11-30T14:42:29+01:00

To the point (17/18 jaar)

To the point is de naam van de gespreksgroep/catechesegroep voor 17- en 18-jarigen. Elke twee weken worden die avonden gegeven door twee vaste leiders bij een van hen thuis. Op een ontspannen manier ga je tijdens deze avonden in gesprek met elkaar en de leiding en komen er allemaal geloofsonderwerpen aan bod. Aan het begin van het seizoen worden de onderwerpen door de deelnemers zelf bepaald. Kijk in de agenda wanneer de Chatpointavonden zijn.

Ga naar de bovenkant