BEKIJK KERKDIENST

Kindernevendienst

Aanstaande zondag 24 oktober begint blok 2 van de kindernevendienst, voor de kinderen van groep 1 tot en met 8. De komende 4 weken gaan we verder met de Bouwplaats en gaan we bouwen aan de talenten die we van God hebben gekregen. Elke week zal er in Proloog en op de website informatie staan over de komende zondag.

Aanstaande zondag zullen jullie eerst boven in de kerkdienst bij je ouders zitten, totdat we met z’n allen naar de kelder gaan om de gelijkenis van de talenten te horen, hierover met elkaar te praten, wat te drinken, enz. We zullen tijdens het collectemoment in de dienst weer naar boven gaan en dan kun je weer op je eigen plek gaan zitten.

We hebben weer leuke activiteiten bedacht en hebben er zin in, hopelijk jullie ook!

Groetjes Margriet v.d. H., Hanne-Marth, Gerdien en Hanneke

Kinderoppasdienst2021-04-21T22:38:49+02:00

Kinderoppasdienst

Elke zondagmorgen is er tijdens de kerkdienst oppas voor de kinderen van 0 tot 4 jaar. Onder begeleiding van minimaal twee oppassers (één volwassene en één tiener) kunnen de kinderen lekker spelen, boekjes lezen, puzzelen, enzovoort. De kinderen krijgen een koekje en drinken wat ze van thuis hebben meegekregen. Ouders/verzorgers, zouden jullie de bekers en tassen van de kinderen van een naam willen voorzien? De kinderen worden tijdens de collecte opgehaald.
Opgeven als oppas kan bij Liesbeth Livestro of mailen naar jeugdwerkgk@kerknetputten.nl

Ga naar de bovenkant