BEKIJK KERKDIENST

Kindernevendienst

Aanstaande zondag 24 oktober begint blok 2 van de kindernevendienst, voor de kinderen van groep 1 tot en met 8. De komende 4 weken gaan we verder met de Bouwplaats en gaan we bouwen aan de talenten die we van God hebben gekregen. Elke week zal er in Proloog en op de website informatie staan over de komende zondag.

Aanstaande zondag zullen jullie eerst boven in de kerkdienst bij je ouders zitten, totdat we met z’n allen naar de kelder gaan om de gelijkenis van de talenten te horen, hierover met elkaar te praten, wat te drinken, enz. We zullen tijdens het collectemoment in de dienst weer naar boven gaan en dan kun je weer op je eigen plek gaan zitten.

We hebben weer leuke activiteiten bedacht en hebben er zin in, hopelijk jullie ook!

Groetjes Margriet v.d. H., Hanne-Marth, Gerdien en Hanneke

Kindernevendienst2021-01-11T20:00:59+01:00

Kindernevendienst

Elke zondagmorgen is er kindernevendienst voor alle groepen van de basisschool (groep 1 tot en met 8). De kinderen beginnen gezamenlijk met een lied beneden in de kerk en gaan vervolgens uiteen in groepen. Kinderen van groep 1 en 2 zitten bij elkaar, kinderen uit groep 3, 4 en 5 ook en er is een groep met kinderen uit groep 6, 7 en 8. De kinderen blijven beneden tot aan de collecte.

Lijkt het je leuk om leiding te geven aan de kindernevendienst, geef je dan op bij Margriet van den Ham via margrietvandenham1970@gmail.com

Ga naar de bovenkant