BEKIJK KERKDIENST

Kindernevendienst

Aanstaande zondag 24 oktober begint blok 2 van de kindernevendienst, voor de kinderen van groep 1 tot en met 8. De komende 4 weken gaan we verder met de Bouwplaats en gaan we bouwen aan de talenten die we van God hebben gekregen. Elke week zal er in Proloog en op de website informatie staan over de komende zondag.

Aanstaande zondag zullen jullie eerst boven in de kerkdienst bij je ouders zitten, totdat we met z’n allen naar de kelder gaan om de gelijkenis van de talenten te horen, hierover met elkaar te praten, wat te drinken, enz. We zullen tijdens het collectemoment in de dienst weer naar boven gaan en dan kun je weer op je eigen plek gaan zitten.

We hebben weer leuke activiteiten bedacht en hebben er zin in, hopelijk jullie ook!

Groetjes Margriet v.d. H., Hanne-Marth, Gerdien en Hanneke

Jeugdkerk2020-11-30T14:43:50+01:00

Jeugdkerk

Vind jij de kerkdiensten soms ook heel saai, maar zou je best met leeftijdsgenoten in gesprek willen gaan over God, Jezus, je geloof en andere dingen die belangrijk voor je zijn? Kom dan naar Jeugdkerk! Voor iedereen vanaf 12 jaar zijn er ook komend seizoen bijeenkomsten op zondag tijdens de ochtenddienst in de jeugdsoosruimte van de kerk. Kijk in de agenda op welke dagen er precies Jeugdkerk is. Regelmatig zal er ook iets te zien zijn in de eredienst en de jeugddiensten van wat er bij Jeugdkerk aan bod komt.

Neem voor meer informatie contact op met Kees van Grootheest via 06-10872533 of Alex Drost via 06-53575599

Ga naar de bovenkant