BEKIJK KERKDIENST

Kindernevendienst

Aanstaande zondag 24 oktober begint blok 2 van de kindernevendienst, voor de kinderen van groep 1 tot en met 8. De komende 4 weken gaan we verder met de Bouwplaats en gaan we bouwen aan de talenten die we van God hebben gekregen. Elke week zal er in Proloog en op de website informatie staan over de komende zondag.

Aanstaande zondag zullen jullie eerst boven in de kerkdienst bij je ouders zitten, totdat we met z’n allen naar de kelder gaan om de gelijkenis van de talenten te horen, hierover met elkaar te praten, wat te drinken, enz. We zullen tijdens het collectemoment in de dienst weer naar boven gaan en dan kun je weer op je eigen plek gaan zitten.

We hebben weer leuke activiteiten bedacht en hebben er zin in, hopelijk jullie ook!

Groetjes Margriet v.d. H., Hanne-Marth, Gerdien en Hanneke

Veertigdagentijdproject2020-11-30T14:14:35+01:00

Veertigdagentijdproject

De veertigdagentijd is misschien wel de meest bijzondere tijd in het kerkelijk jaar. Daarom wordt er net als in de adventstijd jaarlijks ook een groot project georganiseerd in aanloop naar Pasen. In de hele gemeente zal er op diverse plekken aandacht zijn voor het thema van dit project, bijvoorbeeld in de kindernevendienst, bij Jeugdkerk en in de eredienst. Ook is er naast deze vaste activiteiten alle ruimte om nieuwe projecten te bedenken die aansluiten bij het thema voor de veertigdagentijd.

Heb jij een leuk idee voor een project en zoek je wat ondersteuning bij het opzetten ervan? Neem dan contact op met via jeugdwerkgk@kerknetputten.nl

Ga naar de bovenkant