BEKIJK KERKDIENST

Kindernevendienst

Aanstaande zondag 24 oktober begint blok 2 van de kindernevendienst, voor de kinderen van groep 1 tot en met 8. De komende 4 weken gaan we verder met de Bouwplaats en gaan we bouwen aan de talenten die we van God hebben gekregen. Elke week zal er in Proloog en op de website informatie staan over de komende zondag.

Aanstaande zondag zullen jullie eerst boven in de kerkdienst bij je ouders zitten, totdat we met z’n allen naar de kelder gaan om de gelijkenis van de talenten te horen, hierover met elkaar te praten, wat te drinken, enz. We zullen tijdens het collectemoment in de dienst weer naar boven gaan en dan kun je weer op je eigen plek gaan zitten.

We hebben weer leuke activiteiten bedacht en hebben er zin in, hopelijk jullie ook!

Groetjes Margriet v.d. H., Hanne-Marth, Gerdien en Hanneke

Paaschallenge2020-11-30T14:45:38+01:00

Paaschallenge

De Paaschallenge is een spannende en boeiende nacht vol opdrachten, raadsels, spellen en overdenkingen, waar je als deelnemer middels coördinaten langs de verschillende plekken van het Paasverhaal komt. Deze challenge verbindt en verbroedert. Houd jij ook wel van een uitdaging? Kijk dan vast in de agenda wanneer de Paaschallenge wordt gehouden en geef je op via het aanmeldformulier of bij Bas Tijssen via 06-13824183.

Ga naar de bovenkant