Hallo jongens en meisjes,

Superleuk dat jullie meedoen met de Pinkster-actie en weet je wat leuk is; niet alleen onze kerk doet mee, maar ook verschillende andere kerken uit Putten!!
Wat is de bedoeling?

Bellenblaas:
Op Pinksterzondag 23 mei om 12.00 mag je naar buiten gaan om zoveel mogelijk bellen te blazen. Misschien gaat jouw buurmeisje of –jongetje op datzelfde moment ook wel naar buiten! Zo kun je zien dat al deze kinderen in dezelfde God geloven!

Bingokaart:
Probeer deze bingokaart tussen Hemelvaart en Pinksteren maar vol te krijgen! Op de ramen van verschillende huizen in Putten hangen duiven. Als je er 1 ziet, mag je een duif op je kaart kleuren. Fiets, wandel, step of ren door de straten van Putten en probeer bij zoveel mogelijk verschillende adressen de duiven te vinden! Als je kaart vol is, print je gewoon een nieuwe uit. Deze staan op de website van de kerk. Hoeveel duiven kleur jij?! Download en print de duivenjacht afstreepkaart.

Kleurplaten:
De kleurplaten mag je uitdelen aan je buurvrouw, vriendjes, vriendinnetjes, zodat zij ze voor het raam kunnen hangen en … hang er zelf ook een voor het raam! Download en print de kleurplaat pinksteren. Download en print de Wij geloven samen – knutselplaat duif.

Veel plezier, want wij geloven samen!

Jeugdwerk van de Puttense Kerken