Wat hebben we genoten van een geweldige dankdagactie begin november: letterlijk een rijke oogst! Fijn dat onze gemeente hier zo actief in is.

Veel mensen hebben al gevraagd: gaan we weer meedoen met de spaaracties van de supermarkten?

En natuurlijk gaan we dat doen! Afgelopen voorjaar was dat zo’n grandioos succes dat we de kranten gehaald hebben….

Dus:

Graag vraagt de diaconie uw aandacht voor de spaarzegelactie voor gratis boodschappenpakketten bij de PLUS. Spaarzegels die u daar t/m 25 januari 2014 bij uw boodschappen ontvangt, worden door de gezamenlijke diaconieën van de Gereformeerde kerk en de Andreaskerk ingezameld. Deze oproep is niet bedoeld als reclame voor deze supermarkt. Maar als u daar toch boodschappen haalt, of iemand kent die daar klant is, dan kunt u zo uw medemens op een aardige manier een plezier doen! De uiterste inleverdatum is 8 februari 2014.

Maar…we kunnen ook sparen bij de EMTÉ. Ook bij deze supermarkt zijn spaarzegels verkrijgbaar voor een gratis boodschappenpakket, dus voor de mensen die hier hun boodschappen halen: deze zegels ontvangt u t/m 8 februari 2014 bij uw boodschappen. De uiterste inleverdatum is 22 februari 2014.

Weer een fijne kans om heel veel mensen te helpen! We zullen u zeker laten weten hoeveel deze actie opgeleverd heeft!

 

Inleveren van uw zegels (van beide supermarkten) kan bij Rennie Nieuwenhuis, Groeneveltstraat 81, tel.354152 (afwezig gedurende de kerstvakantie) of in de doos in de beide hallen van de kerk.

 

Nog een actie! We zijn ook begonnen met het sparen van D.E.-punten. Hiervoor kunnen we gratis koffie krijgen voor de voedselbank! Dus als u nog in een trommeltje of laatje punten hebt liggen, waar toch niets mee gebeurd….. Voorlopig kunt u deze in een enveloppe of zakje in de bovengenoemde dozen inleveren. Ná de boodschappenactie komt er een speciaal spaarblik (o.i.d.) voor de D.E.-punten. Maar anders wordt het zo vol in de kerk met al die dozen….. Ook deze koffie-actie van harte bij u aanbevolen!