Op zondag 26 september is deze actie gesloten en hebben we nog eenmaal de laatst ingezonden foto’s kunnen bewonderen. Ook hebben we die dag de winnaar van de hoogst (zelf) gemeten plant bekend gemaakt en hen een leuke attentie in de vorm van een bloemenbon cadeau gedaan: Erik, Lea en Yara gefeliciteerd. Een tweede plaats, ook een bloemenbon,  hebben we verloot onder alle 42 inzenders in deze actie,  door hun naam in de hoge hoed te doen en daaruit een naam te grabbelen. Meine Jonker was hier de gelukkige.

Mooi ook om te vertellen dat er veel zonnebloemen zijn gezaaid, maar waar geen foto’s van zijn ingezonden, dat hoor je dan bv. in het startweekend.

Bijzonder is natuurlijk ook dat de zaadjes niet binnen de Puttense grenzen zijn gebleven. In Purmerend, Almere Poort en Kapelle zijn zaadjes gepland en opgekomen. Een mooi verhaal dat ik toegezonden kreeg van de dochter van mevrouw  Lenie van Peet-Verkade. Lees hieronder het ingezonden verhaal.

Rest ons jullie te bedanken voor de reacties op deze zonnige actie en Ria Buijsse te bedanken voor het maken van de 7 presentaties.

Hartelijke groet,

de Contactgroep

Loading