G-Friends is een ontmoetingsmoment voor mensen met een verstandelijke beperking. Een initiatief van het Jong volwassenenwerk van de Ger. Kerk Putten. Eens in de maand komen we op woensdagavond van 19.15-20.30 uur samen in de soos van de Gereformeerde Kerk aan de Achterstraat 39 te Putten. Dit gebeurt 3x in het najaar en 3x in het voorjaar.

Om 19.15 uur staat de koffie klaar en is er tijd om bij te praten. Na de koffie gaan we zingen. Doorgaans zijn dit Opwekkingliederen waarbij wij worden begeleid door een van de mensen uit het team op saxofoon en door de bezoekers wanneer zij zelf een instrument meenemen. Daarna is er voor liefhebbers de mogelijkheid om te knutselen, tafelvoetballen, sjoelen of eventueel een ander spelletje te doen. Om 20.30 uur sluiten we de avond gezamenlijk af.

Hoewel dit een initiatief is vanuit het jongvolwassenenwerk is er geen max. leeftijdsgrens. Wel is de instroom vanaf ± 17 jaar. In september ontvangen alle woongroepen in Putten een uitnodiging maar ook deelnemers die niet in een woongroep wonen zijn vanzelfsprekend van harte welkom. Enkele dagen voor de eerst volgende G friends bijeenkomst krijgen de bezoekers een persoonlijke herinnering thuisbezorgd.

Verdere info is te verkrijgen bij : Lia Kiezebrink tel: 06-53601198

Een e-mailtje sturen kan ook lia@kiezebrink.nl

(De naam G-Friends is bedacht door een van onze vaste bezoeksters n.a.v. het korfbalteam, het G-team, voor mensen met een verstandelijke beperking waarin zij gespeeld heeft).

Loading