Zoals in hevoorgaande artikel al werd genoemd vinden wij het heel jammer dat wij dit jaar hebben moeten besluiten geen gezamenlijk Startweekend te organiseren. Nadat wij dit aan de Kerkenraad hadden voorgelegd hebben we met één van de voorzitters nog even nagedacht of er toch een mogelijkheid was om íets te bedenken.

Een klein deel van de activiteiten willen wij toch laten doorgaan maar dan individueel of in een kleine groep waarbij wij u willen blijven herinneren om de veiligheidsregels in acht te nemen.

Happen en trappen 14:00-16:00 uur

Via een route die wij u donderdag 10 september via Proloog aanbieden kunt u een mooie fietstocht maken waarbij u op 3 locaties smakelijk ? wordt ontvangen.

Creatief met het thema “Bloeien in Gods Licht”

Voor alle creatieve mensen de uitdaging iets te doen met bovengenoemd thema. Alle werkvormen zijn welkom. Op zaterdag 05-09 is er bij de kerk tussen 10:00 en 11:00 uur materiaal voor schilderen, doek, verf en penselen af te halen.

Graag ontvangen wij de kunstwerken zaterdag 12-09 tussen 10:00 en 11:00 uur weer bij de kerk zodat deze een mooi plekje in de dienst kunnen krijgen.

Kinderwerk/Sing-in

Voor alle kinderen van de basisschool hopen wij een Sing-in te kunnen organiseren. Hiervoor zijn wij nog aan het kijken wat de mogelijkheden zijn. Wat wel bekend is dat we welkom zijn bij de fam. van Kempen. Hierover meer in de komende Prologen.

 

Natuurlijk is er zondag 13 september om 10 uur een(digitale) Startdienst waarin we ook weer nieuws hebben vanuit de Kindernevendienst.

 

Hartelijk groet ook namens de werkgroep, Lia Kiezebrink, Teuni Vijge, Wilma Posthouwer, Rijanne Bos,  Simon Buijsse en Dick Boekema.

Liesbeth van Musscher

Loading