Lijkt het je leuk om eens een avondje uit te gaan?  Dat komt mooi uit want wij organiseren een aantal gezellige avonden speciaal voor mensen met een verstandelijke beperking.

Inmiddels zit de eerste avond erop en het was erg gezellig. Jullie vinden muziek maken en luisteren erg leuk, dus dat komt zeker terug de volgende avonden. 
En iemand heeft een leuke naam bedacht: G-FRIENDS.  Renske, bedankt voor het bedenken!

Wat kun je allemaal doen bij G-FRIENDS? We kunnen bijvoorbeeld een spelletje doen of iets knutselen.  Wat dacht je van samen zingen en muziek maken?  Of we vertellen een mooi Bijbelverhaal en bidden samen. 
Misschien wil je helemaal niets doen en lekker aan de koffietafel hangen.  Kortom, er  is voor iedereen wel iets te doen bij G-FRIENDS. Niets moet en alles mag!

 

Je bent welkom vanaf 19.15 uur en rond 20.30uur sluiten we weer af.  We ontmoeten elkaar voortaan in de kelder van de Gereformeerde Kerk aan de Achterstraat 39. (Dus niet meer in ‘Friends”!)
De volgende G-FRIENDS avond is op 6 maart. 
Ook op 3 april kun je weer terecht bij G-FRIENDS! 

Heb je vragen?  Dan kun je contact opnemen met Gerrie Grootkarzijn op telefoonnummer 0683177948. E-mailen kan ook: gerrygrootkarzijn@hotmail.com

We zouden het erg leuk vinden als jij erbij bent!

G-FRIENDS is een initiatief van het jongvolwassenenwerk van de Gereformeerde Kerk aan de Achterstraat. Deze avonden zijn speciaal voor mensen met een verstandelijke beperking uit Putten. Maar het maakt niet uit of je naar een kerk gaat of niet; iedereen is welkom!