G-Friends, dé ontmoetingsplek voor (jong) volwassenen met een verstandelijke beperking.

Woensdag 3 april was alweer de afsluiting van het eerste seizoen G-Friends. De eerste kennismaking was in januari 2013 in jongeren café Friends. Daarna zijn we neer gestreken in de kelder van de Ger. Kerk. Gelukkig  maakte het voor de gezelligheid G-friends niet uit. We beginnen de avond altijd met een kopje koffie of thee en we praten elkaar bij .

Daarna het muzikale gedeelte. Uit de bundel “Op toonhoogte” worden de favorieten gekozen die we met elkaar zingen onder begeleiding van diverse musici. Zo hadden we dit seizoen Jolle op djembé en gitaar, Sonja op viool, Lisette op keyboard en niet te vergeten Geeke op sax. Daarna is er een moment van creatief of “sportief” bezigzijn. Voor we het weten is het 20.30uur en tijd om af te sluiten en huiswaarts te gaan. We zijn erg blij met de vaste groep bezoekers, maar we waren erg verrast dat er de laatste avond ook een groep bewoners van st. Philadelphia aanwezig was.

Als afsluiting hebben we gezelschapsspelletjes gedaan. Er werd fanatiek gesjoeld, ge-mi-ka-doot e.d. Onder het genot van een hapje en een drankje hebben we het seizoen afgesloten. We hebben elkaar alvast een fijne vakantie gewenst en afgesproken het volgend seizoen weer terug te komen. Tot dan!