TWR Europe en CAMENA zenden het Evangelie uit in Europa, Rusland, Centraal-Azië, Noord-Afrika en het Midden-Oosten in ongeveer 60 talen en dialecten. Zou jij deel willen uitmaken van onze internationale bediening en je bij ons willen voegen om de wereld te bereiken met het goede nieuws van Jezus Christus, op een heel praktische manier?

Wij zijn op zoek naar iemand die ondersteuning kan bieden bij de praktische en dagelijkse gang van zaken op ons kantoor in Barneveld, op een efficiënte en Godvrezende manier. De werkzaamheden zijn o.a. kantooradministratie, het verwelkomen van nieuwe medewerkers en gasten, het plannen van bijeenkomsten, coördineren van het onderhoud en de schoonmaak van het kantoor, en het bijhouden van het budget en de uitgaven van de meeste van de bovengenoemde werkzaamheden.

Beheers je de Engelse taal goed en ben je enthousiast om te werken in een multiculturele omgeving? Ben je beschikbaar voor minimaal 8 uur (met flexibiliteit in dagen/uren) per week? Dan horen we graag van jou!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met: EuropeHR@twr.org of dhr. Van Steeg op 0342-406251.