Om maar direct met de deur in huis te vallen. De 15e volleybaldag Putten zal helaas niet doorgaan. Het aantal aanmelding is niet voldoende om een sportieve dag te kunnen organiseren. Er is dit jaar dus op 18 juni geen volleybaldag in Putten.

Wat ooit  begon als een grap om één keer per jaar interkerkelijk mensen bijeen te brengen en er op een speelse manier een gezellige dag van te maken, komt nu tot een einde. Als commissie hadden we enige tijd terug al besloten dat dit jaar sowieso de laatste volleybaldag georganiseerd zou worden. We wilden dit jaar nog éénmaal deze bijzondere dag organiseren. De opbrengst zou verdeeld worden over  El Seibo en SRK te Putten

De bedoeling was om tijdens de volleybaldag bekend te maken dat de 15e ook de laatste zou zijn. Nu willen we op deze manier laten weten dat we definitief stoppen met het organiseren van de volleybaldag Putten.

We willen alle sponsors, vrijwilligers, teams, kortom iedereen bedanken voor de inzet en bijdrage om er steeds weer een geslaagde dag van te maken. Als commissie hebben we in ieder geval fijne herinneringen aan al die mooie jaren!

Interkerkelijke Volleybaldag  Commissie,

Adriana Geertsema
Mathijs Lubbertsen