In de veertigdagentijd staan veel mensen stil  bij de rijkdom en overvloed waar we in Nederland van kunnen genieten. We staan aan de andere kant ook stil bij het feit dat heel veel mensen in de wereld straatarm zijn.

Afgelopen zondag 4 maart heeft u de presentatie kunnen zien van het veertigdagenproject van 2012. Het is de bedoeling dat we deze periode geld gaan sparen voor Akwaaba.  In een eerdere Samenspel (begin februari) heeft u ook al kunnen lezen over dit project. In de hal van de kerk kunt u ook meer informatie zien over Stichting Akwaaba.  

In de kerk zijn zondag 4 maart jl. spaardoosjes uitgedeeld tijdens de kindernevendienst en is de actie ook aan de kinderen gepresenteerd. Het zou natuurlijk heel erg mooi zijn als u er thuis ook aandacht aan kunt schenken! Met deze actie worden jonge kinderen in Kenia gesteund. Het is erg goed om onze solidariteit te laten zien met de kinderen die gesteund worden door het goede werk van stichting Akwaaba!

Aan het eind van de periode kunt u het spaardoosje weer inleveren bij de kerk. Ergens in juni zal het eindbedrag bekend gemaakt worden dat door de drie kerken bij elkaar is gehaald voor Stichting Akwaaba. U wordt via Samenspel op de hoogte gehouden.

Namens Akwaaba alvast heel erg bedankt voor uw en jullie steun!

Bert Veeningen