De Boeldag was zoals u weet op zaterdag 8 september en wat stonden er veel mensen bij de hekken. Of het nou kwam door de laatste Boeldag of de geldtasjes, de mensen openden zelf de hekken en stormden het terrein op. Gelukkig hielden de verkopers het hoofd koel en heeft de handel er niet onder geleden. De Boeldag is goed bezocht en het weer heeft daar ook aan meegewerkt. Om 15.00 uur kwam er een einde aan deze bijzondere Boeldag. De meeste restgoederen gingen niet terug naar de opslag en vonden een weg naar de Kringloop of dan toch maar in de container. De opbrengst is tot nu € 8.300,-

Nu zit de laatste Kerstmarkt er aan te komen en deze is op vrijdagavond 14 en zaterdag 15 december. Heeft u kerstspullen in huis en niet meer in gebruik, aarzel dan niet en bel voor een afspraak. In de schuur is al een en ander verzameld, maar er is nooit genoeg.

Kon u niet op de Boeldag aanwezig zijn en wilt u toch bijdragen, dat kan altijd. Het banknummer is: NL73 RABO 0354 2918 23 o.v.v. Ger. Kerk BOELDAG 2018  Zet u alvast 14 en/of 15 december in de agenda? Zegt het voort, want iedereen is nog één keer van harte welkom op de Kerstmarkt van onze kerk.

 

Met een groet, mede namens de voorbereidingsgroep, Gerard Weizenbach (360237)