Op 20 september a.s. komt Peter Siebe met ons van gedachten te wisselen over de Groene Kerk. Peter is aangedragen door de PKN en mede door zijn betrokkenheid bij het Bijbelgenootschap goed in staat de verbinding te leggen tussen Bijbel en het dagelijks leven als het gaat om als gemeente “Groene kerk” te zijn. Zijn lezing heeft als titel: De Groene draad in de Bijbel”.

Graag nodigen wij u uit voor deze avond op 20 september a.s. om 19.30 uur. Uiteraard in (één van de zalen in) onze kerk.

Naast de inleiding door de heer Siebe willen wij ons als commissie Groene kerk kort aan u presenteren en toelichten dat er inmiddels een aantal subgroepen zijn die de verschillende onderwerpen verder uitwerken. De thema’s waar wij nu aan werken zijn: Schepping en Natuur,· Bewust consumeren èn Energie en Klimaat.

Wij rekenen op een grote opkomst want dit thema is erg actueel en verdient ons aller aandacht. In verband met de keuze van zaal en de koffie/thee is het fijn als u zich even aanmeldt door een e-mail te sturen naar groenekerk@gkputten.nl of een whatsapp te sturen/te bellen naar ondergetekende 06 13303074.

Namens de werkgroep Pieter Streefkerk

Loading