Dit jaar organiseren we een startweekend voor de hele gemeente dan kunnen we een weekend lang als gemeente met elkaar optrekken.

Vanaf vrijdag 15 september 18.00 uur tot zondag 17 september ca. 13.00 uur staat er een gevarieerd programma klaar. Sinds maart dit jaar zijn er een aantal mensen aan het werk geweest om dit weekend te organiseren. Creatief, sportief en culinair, voor jong en ouder, kortom voor elk wat wils.

In de bijlage vindt u het programma voor het weekend. Hierin de informatie over de activiteiten maar ook het verzoek tot aanmelden. Wanneer dit via de computer lastig is, vindt u in de kerk aanmeldingsformulieren en een doos waar u ze in kunt doen. Wij zullen zorgen dat ze bij de juiste persoon terecht komen.

In een eerdere Samenspel was er bij de activiteit Klimbos geen minimum leeftijd vermeld. Dit hebben wij aangepast. Het Klimbos is bedoelt voor deelnemers vanaf 12 jaar ofwel vanaf de middelbare school. De jongere kinderen zijn welkom voor een leuk maar nog geheim programma bij de fam. Veldman aan de Nijkerkerstraat 13.

Wij hopen u te ontmoeten tijdens het startweekend.

De voorbereidingscommissie,

Adri Benschop, Angreth Mulder, ds. Dick Boekema, Ellen Veldman, Geeke Jansen, Gerda van Donk, Gerdien van Grootheest, Hanne-Marth Everhart, Emmy van Asselt, Henk v.d. Zwaag, ds. Rein Bos, Teuni Vijge en Liesbeth van Musscher