September is weer aangebroken en alle activiteiten staan weer op het punt van beginnen. Zo ook een nieuw seizoen van de Jeugdkerk. Ook dit jaar willen we weer een aantal thema’s behandelen met uiteenlopende onderwerpen. Het eerst blok heeft als thema:  Heb jij iets te vertellen?

Op zondag 8 september is de bevestiging van de nieuwe ambtsdragers geweest. Hierbij is Astrid Bossenbroek bevestigd als nieuwe jeugdouderling en heeft Agyelle deze functie neer gelegd. Met trots kunnen we melden dat Astrid ook mee gaat helpen bij het organiseren van de Jeugdkerk.

Dit jaar zijn er ook weer een groot aantal jongeren gestart op het voortgezet onderwijs. Jullie zijn van harte uitgenodigd om naar de Jeugdkerk te komen, samen met de jongeren die de afgelopen jaren aanwezig waren.

De eerste dienst, wordt gehouden op

zondag 29 september 2013

 

Op het moment dat wij de data aan het plannen waren voor dit nieuwe seizoen, was nog niet bekend dat er op deze zondag de viering van het Heilig Avondmaal plaats vindt. Wij zullen onze dienst dusdanig aan passen, dat ook wij bij deze viering aanwezig zijn.

 

Normaal gesproken sturen we alle jongeren een mailtje om aan te geven dat de eerstvolgende zondag Jeugdkerk is. Krijg je nog geen mail van ons en wil je deze wel ontvangen, stuur dan een bericht naar erikenaline@telfort.nl zodat ook jij in het vervolg op de hoogte wordt gehouden van alle diensten.

Iedereen vanaf de eerste klas van het voortgezet onderwijs tot en met 17 jaar is van harte welkom. De dienst is van 9.30 uur – 10.30 uur. De soosruimte is geopend vanaf  9.15 uur.

We hopen op een goed nieuw seizoen en we rekenen op jullie komst!

 

Agyelle, Astrid, Ellen, Ineke, Kuma en Erik