BEKIJK KERKDIENST

Kindernevendienst

Aanstaande zondag 24 oktober begint blok 2 van de kindernevendienst, voor de kinderen van groep 1 tot en met 8. De komende 4 weken gaan we verder met de Bouwplaats en gaan we bouwen aan de talenten die we van God hebben gekregen. Elke week zal er in Proloog en op de website informatie staan over de komende zondag.

Aanstaande zondag zullen jullie eerst boven in de kerkdienst bij je ouders zitten, totdat we met z’n allen naar de kelder gaan om de gelijkenis van de talenten te horen, hierover met elkaar te praten, wat te drinken, enz. We zullen tijdens het collectemoment in de dienst weer naar boven gaan en dan kun je weer op je eigen plek gaan zitten.

We hebben weer leuke activiteiten bedacht en hebben er zin in, hopelijk jullie ook!

Groetjes Margriet v.d. H., Hanne-Marth, Gerdien en Hanneke

PraatPaal start nieuwe bijeenkomsten rondom rouw en echtscheiding

13 november 2020

Rouw
Wanneer iemand sterft waar je veel van houdt dan geeft dat veel verdriet. Zit je verdriet ver weggestopt…ben je misschien wel heel boos…of heb je duizend vragen… De mensen van PraatPaal Putten willen naar jouw verhaal luisteren en samen met andere kinderen mooie dingen maken als herinnering.
We komen binnenkort weer vijf keer bij elkaar: op de maandagen 26 oktober, 2, 9, 16 en 23 november van 16.00 tot 17.00 uur in de speciale ruimte van Praatpaal in de Gereformeerde kerk, Achterstraat 39 in Putten.
Als je meer wilt weten of als je wilt meedoen, kun je ons mailen via info@praatpaalputten.nl
Als je op deze dagen niet kunt: mail ons, dan overleggen we of er een andere oplossing
mogelijk is.

Echtscheiding
Als je ouders zijn gescheiden dan is er van alles veranderd. Papa en mama wonen niet meer bij elkaar… Misschien ben je wel verhuisd…Of ga je naar een andere school…Samen met andere kinderen willen we je helpen om dingen te begrijpen.
Binnenkort komen we weer vijf keer bij elkaar: op de dinsdagen 27 oktober en 3, 10, 17 en 24 november van 16.00 tot 17.00 uur in de speciale Praatpaal-ruimte in de Gereformeerde kerk, Achterstraat 39 in Putten.
Als je meer wilt weten of als je wilt meedoen, kun je ons mailen: info@praatpaalputten.nl
Als je op deze dagen niet kunt: mail ons, dan overleggen we over een andere oplossing.

Ga naar de bovenkant