Al twee maal zijn we met een groep gemeenteleden uit onze regio op reis geweest naar de prachtige stad Rome. De stad van waaruit het Christendom uitgewaaierd is naar onze omgeving, waarvan nog veel sporen te vinden zijn. De stad waar je Petrus en Paulus kunt ontmoeten. Een stad waar om iedere hoek een andere eeuw ligt. Een stad waar je niet uitgekeken raakt en een stad waarvan men zegt: “Die moet je gezien hebben”.

Graag willen we hier weer de gelegenheid voor geven. Met Drietours is er een fijne reis samengesteld, waarin alle hoogte punten van de stad bezocht zullen worden olv een Nederlands sprekende gids. Hierbij moet u denken aan  Vaticaanstad met de Sint Pieter en het Vaticaans museum. en een bezoek aan de catacomben; aan het Colosseum; het Forum Romanum; nog drie andere belangrijke kerken; Galerie Villa Borghese. en op zondag na het bezoek aan de kerk der Friezen en de lunch maken we een heerlijke stadswandeling langs de Engelenburcht; Plaza Navona, het Montmartre van Rome, het Pantheon, de Trevifontijn en de Spaanse trappen. Op de laatste dag maken we nog een ochtendtrip naar Ostia; de antieke stad aan zee, waar we door de gids zullen worden rondgeleid.

We verblijven in een goed hotel net buiten de muur van Vaticaanstad. We reizen per vliegtuig en in Rome vaak per bus en ook te voet. De reis is gepland van vrijdag 26 april t/m woensdag 1 mei. De reis en verblijfskosten zullen inclusief gids en excursies ongeveer €1050 bedragen.

Mocht u interesse hebben of meer informatie dan kunt u terecht per mail: c.vandijk@zonnet.nl  of per telefoon 0341-356640.

U mag zich natuurlijk ook gelijk opgeven. Wij gaan graag weer, maar wel samen met u.

Gerke en Gertie Van Dijk-Vermeulen