Na een prachtige voorstelling vorig jaar van SIM (Stichting Interkerkelijke Musical) met de musical Ester, is het nu weer tijd voor het volgende project. Dit keer zal de musical Ruth op de planken worden gezet. Deze musical is, net als de vorige musicals, geschreven door het duo Gerard van Midden (teksten) en Gerard van Amstel (muziek), maar deze keer heeft ook Erik Idema meegeschreven aan de teksten.

De stichting heeft als doel om regelmatig een musical met een boodschap uit te voeren. We zijn een amateurgezelschap en daarom staat vooral het plezier in zang en spel voorop. Ervaring met zang en toneel is niet nodig (maar wel mooi meegenomen!), de enige toelatingseis is een goede motivatie om mee te werken aan een schitterende avondvullende voorstelling!

We zijn altijd op zoek naar nieuwe deelnemers. Vooral jonge mensen (vanaf 15 jaar) worden van harte uitgenodigd! Heb je interesse en lijkt het je leuk om met een grote en gevarieerde groep mensen een musicalproject tot een fantastisch einde te brengen? Kom dan gerust eens langs om te kijken of direct mee te doen! We repeteren elke dinsdagavond om 19.15 in de Andreaskerk en beginnen weer op 9 september.

Tot 7 oktober is er de mogelijkheid om vrijblijvend langs te komen om te kijken of het iets voor je is. Je bent van harte welkom!

Voor meer informatie over de stichting, de al eerder uitgevoerde musicals en het nieuwe project Ruth, kan men een kijkje nemen op de ‘Publieke Pagina Musical Ruth SIM Putten’ op Faceboek of bellen naar Rennie Nieuwenhuis, tel. 0341 354152)