Gereformeerde Kerk Putten

Een open, gastvrije en veelkleurige geloofsgemeenschap, met de Bijbel als bron en norm voor geloof en leven

Over onze website

Binnen onze kerk is een klein clubje mensen bezig met het beheer van de website.
Wilt u deze mensen benaderen, dat kan via volgend email adres:

redactie website gereformeerde kerk

Onze website is opgebouwd rond een menustructuur welke u boven aan de pagina tegenkomt. Met dit menu kunt u de meeste informatie snel vinden, soms gaat een menu nog een niveau dieper, dit wordt aangegeven doormiddel van twee pijltjes. Het menu komt vanzelf tevoorschijn als u met de muis over de menuoptie beweegt. Het menu verdwijnt ook weer automatisch als u de muis van het menu weg beweegt.

Aan de linkerkant van het scherm vindt u twee tabellen, 1 voor de agenda en 1 voor het nieuws. Als u met de muis op de grote tekst in de kolom drukt krijgt u een overzicht van agenda of nieuws items zoals deze op de website aanwezig zijn. Dus niet alleen de meest recente maar alle items welke in de database aanwezig zijn. Wij hopen deze onderdelen goed bij te kunnen houden maar zijn daar in natuurlijk afhankelijk van anderen binnen de kerk.

Een website is nooit klaar. Een website zal nooit aan alle wensen voldoen. Heeft u opmerkingen of suggesties, meld het ons op bovenstaand email adres. We kunnen niet garanderen dat we elke reactie op de website verwerken. We kunnen u wel verzekeren dat we elke suggestie/opmerking lezen en bespreken.