BEKIJK KERKDIENST

Kindernevendienst

Aanstaande zondag 24 oktober begint blok 2 van de kindernevendienst, voor de kinderen van groep 1 tot en met 8. De komende 4 weken gaan we verder met de Bouwplaats en gaan we bouwen aan de talenten die we van God hebben gekregen. Elke week zal er in Proloog en op de website informatie staan over de komende zondag.

Aanstaande zondag zullen jullie eerst boven in de kerkdienst bij je ouders zitten, totdat we met z’n allen naar de kelder gaan om de gelijkenis van de talenten te horen, hierover met elkaar te praten, wat te drinken, enz. We zullen tijdens het collectemoment in de dienst weer naar boven gaan en dan kun je weer op je eigen plek gaan zitten.

We hebben weer leuke activiteiten bedacht en hebben er zin in, hopelijk jullie ook!

Groetjes Margriet v.d. H., Hanne-Marth, Gerdien en Hanneke

Kindernevendienst gaat door

13 november 2020

Ha lieve kinderen!

Omdat we elkaar nu niet wekelijks ontmoeten in de kerk, hebben we gezocht naar een manier om toch de bijbelverhalen te delen en af en toe even gezellig samen wat te doen. De komende tijd kunnen jullie iedere zondag (en als je wilt ook woensdag) de verhalen uit de bijbel zien en horen in de Henkieshow! In deze show vertelt Mathijs, samen met zijn vrienden Henkie, Ratje, Teun, Walter en Tokkie iedere week twee bijbelverhalen. Wanneer jullie thuis de eredienst van de kerk nog wat lastig vinden en/of te lang om met je ouder(s) naar te kijken, ga dan zondagmorgen naar de volgende site: www.dehenkieshow.nl en klik op het filmpje van die zondag. Ook woensdag staat er een filmpje klaar. We wensen jullie veel kijk- en luisterplezier!

Maar natuurlijk is het ook superleuk om jullie en elkaar weer te zien! Vandaar dat we iedere tweede zondag van de maand tijdens de (online) kerkdienst een activiteit gaan organiseren om weer gezellig bij elkaar te komen. Picknicken, spelen in het bos, een speurtocht… het kan van alles zijn! Houd de website en Proloog in de gaten voor de actuele informatie, we hopen dat we velen van jullie dan weer zien!!!

Groetjes,

alle leiding van de kindernevendienst

Ga naar de bovenkant