BEKIJK KERKDIENST

Kindernevendienst

Aanstaande zondag 24 oktober begint blok 2 van de kindernevendienst, voor de kinderen van groep 1 tot en met 8. De komende 4 weken gaan we verder met de Bouwplaats en gaan we bouwen aan de talenten die we van God hebben gekregen. Elke week zal er in Proloog en op de website informatie staan over de komende zondag.

Aanstaande zondag zullen jullie eerst boven in de kerkdienst bij je ouders zitten, totdat we met z’n allen naar de kelder gaan om de gelijkenis van de talenten te horen, hierover met elkaar te praten, wat te drinken, enz. We zullen tijdens het collectemoment in de dienst weer naar boven gaan en dan kun je weer op je eigen plek gaan zitten.

We hebben weer leuke activiteiten bedacht en hebben er zin in, hopelijk jullie ook!

Groetjes Margriet v.d. H., Hanne-Marth, Gerdien en Hanneke

Joyce Norbart en Lotte van den Ham fietsen voor Oeganda

13 november 2020

Joyce Norbart is afgelopen jaar in Oeganda geweest en heeft gezien hoe het er daar aan toeging en hoe hard er spullen nodig zijn. Samen met vriendin Lotte van den Ham besloot ze daarom mee te doen aan de Muskathlon@Home. Zaterdag 29 augustus fietsten de meiden 145 kilometer om zo een steentje bij te dragen aan het goede doel. De twee fanatiekelingen haalden met hun fietstocht meer dan duizend euro op. Een geweldige prestatie!

Ga naar de bovenkant