In het najaar kunnen zowel professionals als vrijwilligers in het jeugdwerk zich opnieuw laten inspireren door de JOP COACH Live bijeenkomsten, die in het hele land worden gehouden.

​De JOP COACH Live bijeenkomsten worden georganiseerd van 29 september tot 15 oktober en zijn bedoeld voor iedereen die actief is met kinderen en jongeren om de kerk. Samen met de JOP-medewerkers gaan de deelnemers zich verdiepen in de rol van de professionals en vrijwilligers in het jeugdwerk en in het kerkzijn, binnen en buiten de kerkmuren anno nu en straks.

Anders kijken – anders werken

  • Kijk mee: kijk met de blik van kinderen en jongeren naar de wereld, zie hoe ze samen leren, zich binden en wanneer ze ergens voor gaan.
  • Doe mee: laat je inspireren door praktijkervaringen uit jouw regio, deel de jouwe en leer van elkaar.
  • Ontwikkel mee: creëer met elkaar nieuwe mogelijkheden om met kinderen en jongeren geloof te beleven.

Programma
Er is zowel een avond- als een middagprogramma. Het middagprogramma is speciaal voor predikanten en ander kerkelijke professionals. Het avondprogramma is voor ieder die actief is in het kerkelijk jeugdwerk. Tussen de twee dagdelen is er een maaltijd waarbij beide groepen elkaar ontmoeten.

In de middag zijn er voor predikanten en andere kerkelijke professionals de workshops 'Bezielend leiderschap' en 'Anders vieren'. In de avond kan worden gekozen voor de workshops 'Anders kijken – anders werken', 'Jeugdpastoraat', 'Enthousiasmeren en meekrijgen', 'Missionair met jongeren', 'Gemeente als partner in de geloofsopvoeding' en 'Nieuwe vormen van vieren met kinderen'

Waar en wanneer
Dinsdag 29 september​ ​Lux Mundi, Lexmond
Woensdag 30 september​ ​De Vredehorst, Hoogeveen
Maandag 5 oktober​ ​Thomaskerk, Amsterdam
Woensdag 7 oktober​ ​PG De Open Hof, Oud-Beijerland
Maandag 12 oktober​ ​Kruispunt Open Huis, Apeldoorn (samen met Joker)
Dinsdag 13 oktober​ ​Kurioskerk, Leeuwarden
Woensdag 14 oktober​ ​St Jan Kruispunt, Eindhoven

>Kosten:  € 10,- per persoon. Aanmelden middagprogramma. Aanmelden avondprogramma. Lees meer op  www.jop.nl/jopcoachlive