We zijn van start!

De eerste ontmoetingsavond voor (jong)volwassenen met een verstandelijk beperking is geweest op woensdag 9 januari. En wat was het gezellig!

Na een welkom met (alcohol vrije) champagne en een toost op het nieuwe jaar hebben we gezellig gekletst en elkaar zo een beetje leren kennen. We hebben het gehad over wat we graag gaan doen tijdens de komende avonden en of er iemand een geschikte naam wist. Omdat we deze avond in jongeren café “Friends” zaten kwam de naam “G-Friends” naar voren. De aankomende keren zullen we niet samenkomen in JC “Friends”, maar aan de overkant in de soos van de Ger. Kerk. Maar Friends blijven we, waar we ook samenkomen! Geeke had haar saxofoon meegenomen, voor het geval dat….. Jolle had zijn djembé ( een soort Afrikaanse trommel) ook meegenomen dus dat kwam heel goed uit. Met elkaar hebben we heerlijk muziek gemaakt en gezongen. Dit is iets wat zeker elke avond terug zal komen. Er zijn meerderen onder ons die een muziekinstrument bespelen dus aan begeleiding geen gebrek. Het zullen avonden worden waarin elkaar ontmoeten, creatief bezig zijn en muziek centraal zullen staan. Kortom voor ieder wat wils!

 

De eerst volgende keer is op 6 februari 2013 in de soos van de Gereformeerde Kerk. We beginnen om 19.15 tot 20.30 uur.  Wij zien er naar uit!

 

Wil je meer informatie, of is vervoer een probleem? Neem even contact op met:

Gerrie Grootkarzijn tel:

06 83177948