Voor het komende seizoen zijn we op zoek naar mensen voor het jeugdwerk. Als jeugdwerker ben je onderdeel van een groot team van mensen die zich enthousiast inzet voor het jeugdwerk binnen onze kerk. Dit onder leiding van 4 jeugdouderlingen en 2 jeugddiakenen. Ook voor de jeugdwerkers organiseren we allerlei activiteiten, zoals toerusting en een gezellig kampeerweekend aan het einde van het seizoen. Hieronder staan de verschillende vacatures, er zit vast wel iets voor jou bij!

Oppas

Tijdens de kerkdienst pas je op kinderen tussen 0 – 4 jaar oud. Je bent ongeveer één keer in de 6 weken aan de beurt. Wil je meer informatie of je aanmelden, neem dan contact op met Daniëlle Jansen, jansenkimmel@gmail.com

Kindernevendienst

Je geeft kindernevendienst tijdens de kerkdienst aan kinderen in de basisschoolleeftijd, ongeveer één keer in de 6 weken. Er zijn verschillende groepen. We werken met de methode ‘Vertel het maar’, waar een verhaal en de verwerking in staan. We zoeken ook mensen voor het Adventsproject en 40 dagenproject, waarmee we tijdens de kerkdienst samen met de kinderen toeleven naar Kerst en Pasen, ook  met gebruik van de methode. Wil je meer informatie of een keertje meelopen, neem dan contact op met Aletta Hoekstra, via e-mail: ancelenaletta@kpnmail.nl.

Jeugddienst

Zes keer in het jaar is er een jeugddienst voor jongeren vanaf 12 jaar. Deze worden verdeeld onder de Andreaskerk en de Gereformeerde Kerk dus je bereidt 3 diensten voor, samen met andere leiding en een groep jongeren uit beide kerken. Meer weten? Bel of mail met Marco Moltmaker: 0341-353637 of marcoenjohanna@hotmail.com.

GJO

Op maandagavond  is er club voor groep 5/6 en op dinsdagavond voor groep 7/8. We zingen, vertellen een Bijbelverhaal en knutselen. Elk seizoen sluiten we af met een gezellig kamp. Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Neem contact op met Ronald van der Nagel, rvdnagel@hotmail.com of 06-12767384

L!NK

L!NK is dé jongerenclub van de kerk voor jongeren van 12 jaar en ouder. Het is op zaterdagavond, om de week. De avonden zijn zeer gevarieerd, van gezellig kletsen of een film kijken tot een serieus onderwerp. Als leiding bereid je met z’n tweeën één keer in de maand een avond voor. We zijn op zoek naar 3 nieuwe personen. Wil je meer informatie of een keer meelopen, dan kun je terecht bij Marcel de Haan, via mail: m.dhaan@upcmail.nl of telefoon: 0341 357255

X-ist

X-ist organiseert een paar keer per jaar activiteiten voor jongeren van 15  tot 18 jaar, zoals het bezoeken van evenementen, concerten enz. Je begeleidt de activiteiten. Als je meer wil weten, kun je mailen of bellen met Hanneke van Dijk, hlvandijk@hotmail.com / 0341-841860.

Point

Point is huiscatechese. We zijn op zoek naar leiding voor de groep 14/15-jarigen. Je geeft Point met z’n tweeën, op zondagavond. Er zijn in totaal 10 bijeenkomsten. In overleg met de groep is een andere avond natuurlijk ook mogelijk.  Meer informatie is te verkrijgen bij Arjen Overweg,  tel. 06 – 13147979 / aoverweg@sumner.com.

 

N.B. GJO, L!NK, X-ist en Point beginnen eind september en eindigen ongeveer in maart.

 

We hopen jou ook als jeugdwerker te mogen verwelkomen! Hiervoor kun je contact opnemen met de genoemde contactpersonen. Algemene informatie over het jeugdwerk is te verkrijgen bij Agyelle Kiks, agyelle@kiks.biz / 0341-785918 of Hanneke van Dijk, hlvandijk@hotmail.com / 0341-841860.