Wij (Alieke Bast, Debora de Boer, Marleen van de Kamp, Vera Stoffer, Peter Veldman en Robin Lozeman) zijn zes jongeren, die kortgeleden een nieuw initiatief zijn gestart, namelijk – InterChurch. Wat zo bijzonder is aan InterChurch is dat het gaat om een 'kerk overstijgend' initiatief. Ook wij als organisatie zijn niet lid van dezelfde kerk. Het team bestaat jongeren die lid zijn van de Gereformeerde Kerk, de Andreaskerk en de Hervormde Kerk. Samen zijn we tot de conclusie gekomen dat InterChurch een échte meerwaarde kan zijn in Putten. We hopen met name dat meer jongeren zich welkom voelen tijdens onze events. 

 

We hebben onze doelstelling als volgt geformuleerd:

“Als InterChurch willen we er zijn voor de jeugd in Putten. Passieve jeugd willen we graag activeren en enthousiasmeren over het geloof en de kerk. Daarnaast willen we de actieve jeugd iets extra's bieden. Samen kunnen we over kerkmuren heen kijken en de jongeren uit verschillende kerkdenominaties met elkaar samen brengen in het huis van onze God!”

 

Zondagavond 10 april om 19.00 uur vindt ons eerste interkerkelijke event plaats in de Gereformeerde Kerk in Putten. We hebben David Reitsma uitgenodigd om ons iets te vertellen over het thema 'We Are One'. David is vooral bekend van zijn Spoken Words en spreekt regelmatig op evenementen waar veel jongeren aanwezig zijn

“Wat betekent het om samen één kerk te zijn en hoe kunnen we elkaar versterken in ons geloof?” Vragen waar we op deze avond bij stil willen staan….

Daarnaast hebben we de Kerstconferentieband van de HGJB bereid gevonden om de muzikale invulling op deze avond te verzorgen! We zijn hier erg blij mee en kijken uit naar wat ze ons op deze avond gaan laten horen!

Kortom, het belooft een onvergetelijke avond te worden!

Bij deze van harte uitgenodigd op zondagavond 10 april 19.00 uur, Achterstraat 39 te Putten.