Als u op woensdag, vrijdag, zaterdag of zondag trek hebt in een kopje koffie of thee kom dan naar het Inloophuis aan de Molenweg 2. Een ontmoetingsplek voor iedereen om gezellig met elkaar te praten en naar elkaar te luisteren. Elke 3e zondag van de maand wordt er door een kok een lekkere maaltijd klaar gemaakt. De kosten bedragen € 3,- en u kunt zich op woensdag en vrijdag inschrijven voor deze lekkere maaltijden.

Naast allerlei activiteiten, zoals o.a. sjoelen, repaircafé en “mama’s walk in” worden in het inloophuis cursussen van het ww-project gegeven. Cursussen voor mensen zonder werk, om te proberen weer een plekje op de arbeidsmarkt te krijgen. Op 14 april start, bij voldoende deelname, de derde sessie. In maart kunt u via flyers en de media hier meer over lezen.

Elke eerste en derde maandag van de maand wordt “Mama’s Walk In” gehouden. Moeders met kinderen van 0-4 jaar kunnen zo met elkaar in contact komen en ervaringen uitwisselen.

De cliënten van de voedselbank komen graag op vrijdagmiddag een kopje thee of koffie drinken en een gesprekje voeren met de vaste vrijwilligers van het inloophuis.

Vrijdag 27 maart Nationale Pannenkoekendag.

Voor meer informatie en de openingstijden kunt u bellen naar 0341-701728 of kijken op de website www.hartvanputten.nl