In Samenspel  van juli hebben we u geïnformeerd over het Nieuwe Liedboek.

Dit Nieuwe Liedboek is op 25 mei gepresenteerd en het is de bedoeling dat de kerken binnen de PKN de komende jaren dit Nieuwe Liedboek gaan gebruiken. Onze kerk dus ook.

Over de inhoud van het Liedboek zijn o.a. door onze predikanten in Samenspel inmiddels verschillende stukjes geschreven. Wanneer we dit Nieuwe Liedboek definitief zullen gaan gebruiken staat nog niet vast. Vermoedelijk zal dat rond Advent zijn.

 

Over de aanschaf van het nieuwe Liedboek heeft het College van Kerkrentmeesters een aantal afspraken gemaakt met boekhandel Het Boekpunt in Putten.

 

  • Als wij gezamenlijk liedboeken kopen, en we nemen er minimaal 400 af, ontvangen wij als kerk een kwantumkorting.
  • Afgesproken is om deze korting aan te wenden voor de aanschaf van extra liedboeken voor onze gasten. Dat betekent dat u als gemeentelid wel de normale prijs betaalt, maar het daardoor mogelijk maakt dat we gratis liedboeken krijgen voor onze gasten (de stapeltjes voor en achter in de kerk). Het gaat om 100 liedboeken.
  • Als wij de gezamenlijke bestelling in één keer plaatsen worden de liedboeken in november geleverd.
  • Vanaf september liggen er voor en achter in de kerk intekenlijsten. Op basis van de intekenlijsten wordt een gezamenlijke bestelling geplaatst bij Het Boekpunt.
  • Zodra de boeken er zijn wordt een afhaalmoment afgesproken waarbij de boeken tegen contante betaling aan u worden geleverd.

 

Op de zondagen in september waarin er koffiedrinken is en tijdens de Boeldag is het College aanwezig met een tafel met inkijkexemplaren.  Er zijn verschillende uitvoeringen. De standaarduitvoering kost € 25,-.  De luxe uitvoering kost € 39,90. Een uitvoering voor de kinderen kost eveneens € 25,-. Voorts zijn er voor de liefhebbers nog koorbundels en begeleidingsbundels voor  resp. € 99,- en € 150,-

 

Wij nodigen u van harte uit om uw exemplaar, of exemplaren, van het Nieuwe Liedboek te noteren op de Intekenlijsten in de kerk. U kunt ook het formulier is Samenspel invullen en inleveren bij één van de leden van het College van Kerkrentmeesters. Intekenen kan tot 1 oktober.

Tenslotte kunt U desgewenst ook een mailtje sturen naar ondergetekende: mail@adribenschop.nl. Dan wordt uw bestelling ook genoteerd. Vergeet u niet daarbij ook de uitvoering, kleur en aantal te vermelden.

 

Namens het College van Kerkrentmeesters

Adri Benschop