Present Putten is een stichting die al bijna drie jaar actief is in de Puttense samenleving. Present wil mensen bewegen om naar elkaar om te zien. We slaan een brug tussen mensen die willen helpen en mensen die daarmee geholpen zijn.

Een specifieke doelgroep die op dit moment wel wat extra hulp kan gebruiken zijn de vluchtelingen die in Putten komen wonen. Zij hebben na een periode van vluchten en lange onzekerheid eindelijk een verblijfsvergunning gekregen en mogen zich hier nu vestigen. Van hen wordt verwacht dat zij integreren in de Puttense samenleving. Zij kunnen dit echter niet alleen!

Iedereen kan op

Present ondersteunt hen om zelfredzaam te worden en helpt hen op weg in de samenleving. Hiervoor zijn we op zoek naar nieuwe vrijwilligers die willen helpen met het wegwijs maken in en rond het huis, in de buurt, of om gewoon een kopje koffie te drinken samen. Wij kijken naar wat bij u past en wanneer u welke tijd  beschikbaar heeft.

U hoeft geen bijzondere talenten te hebben om te kunnen helpen. Denk bijvoorbeeld aan: taalmaatje voor volwassenen, huiswerkmaatje voor kinderen, praktische handen voor incidentele klusjes, fietsles geven, helpen bij het zoeken naar vrijwilligerswerk.

Ontdek hoe waardevol het is voor allebei om de ander te ontmoeten en op weg te helpen!

Heeft u interesse of wilt u meer weten?

U kunt contact opnemen met Lisette Post  lisettepost@presentputten.nl

Alvast bedankt, namens alle vluchtelingen die wij met uw steun samen kunnen helpen!