In Pastoraal Diaconaal Centrum de Herberg in Oosterbeek worden gasten ontvangen, die om allerlei redenen een paar weken afstand nemen van de thuissituatie en tot rust willen komen. Wij bieden hen pastorale zorg, een fijne plek en een goede sfeer. Samen met hen zoeken we welke betekenis hun geloof in God voor hen heeft in een moeilijke periode in hun leven.

 

Diaconaal jaar

We zijn op zoek naar vier jongeren die een diaconaal jaar willen doen in de periode september 2015 – juni 2016. Doeners en denkers. Jongeren die vriendelijk zijn en die zin hebben om gezellig aan de gang te gaan en er voor mensen willen zijn. Jongeren die de handen uit de mouwen willen steken.

Ontplooi jezelf en help de Herberg. Ontdek je verborgen talenten.

 

Vakantiewerk

Voor de zomer van 2015 zoeken we jongeren die zich twee weken als vrijwilliger beschikbaar willen stellen voor hun medemens. Je voert allerlei praktische taken uit, je werkt met andere jongeren samen en je hebt een bijzonder vakantie.

 

Lijkt een van beide vacatures je wat, lees dan snel verder op onze website www.pdcdeherberg.nl voor meer informatie of stuur een mailtje naar (vrijwilligerswerk@pdcdeherberg.nl). We willen graag met je kennismaken!!