Kent u hem al? Met trots presenteert Kerk in Actie de andere agenda! In deze agenda leest u  over  de inzet van Kerk in Actie voor recht en gerechtigheid, voor mensen in nood, voor kwetsbare mensen en voor bevolkingsgroepen die over de rand dreigen te vallen of in de verdrukking komen en het niet meer redden. Kerk in Actie vecht voor een wereld die duurzaam is en waar we met elkaar en naast elkaar kunnen leven. Wij willen er zijn voor de ander, vandaar ook de naam van de agenda: de andere agenda.

U vindt er tips voor een duurzaam leven en het omzien naar de ander. Elke week wordt u geïnspireerd door een spreuk of Bijbeltekst en leest u over bijzondere projecten als voorbeeld van wat Kerk in Actie wereldwijd doet.

Het formaat van de agenda is een liggende A5, genoeg ruimte dus om al uw afspraken te noteren. Kortom een zeer functionele agenda!

 

Wat doen wij daar als ZWO-commissie mee. Welnu, wij willen de agenda graag aan u verkopen. Ze kosten 9,95 en daar houden we iets aan over. Met de winst willen we heel graag met u een kindje sponsoren van de Stichting Flame Foundation. Dat betekent wel dat we 75 agenda's moeten verkopen…… en volgend jaar weer…. en het jaar daarop…. tot “ons kindje” in zijn of haar eigen levensonderhoud kan voorzien.

 

Maar maakt u zich geen zorgen, als we het niet redden is binnen de commissie nog wel budget om het te kort aan te vullen, maar daar gaan we vooralsnog niet vanuit natuurlijk! Het is immers toch veel leuker om dit met elkaar te doen dan ergens een potje geld leeghalen…..

 

Met Flame Foundation hebben we goede ervaringen, wat betreft de rapportage van de voortgang van de ontwikkeling van het kind. Daar houden wij u natuurlijk via Samenspel van op de hoogte.

 

Als u besluit een agenda te kopen vangt u dus drie vliegen in 1 klap:

            U steunt Kerk in Actie

            U helpt een kind aan een betere toekomst

            U vergeet nooit meer een afspraak…

 

De agenda is vanaf nu bij mij te koop voor 9,95. Ook in de kerk kunt u mij of de andere ZWO-collega's even aanspreken.

 

Wij rekenen op u!

 

Namens de ZWO-commissie,

Marga Streefkerk

Bakkerstraat 2

tel. 357118

email: mlstreefkerk@solcon.nl