Heb je dat ook weleens, dat je je afvraagt hoe God in deze wereld ‘werkt’ en hoe in jouw leven? En hoe zit het met de kerk, zijn alle godsdiensten gelijk? Wat houdt bidden in en hoe moet je de bijbel lezen? Allerlei vragen die je jong of oud, jezelf wel een keer afvraagt.

Credo organiseert in onze kerk avonden over het christelijk geloof. Dominee Rein Bos zal op vijf woensdagavonden de diverse thema’s rond het christelijk geloof bespreken. Jong of oud(er), gelovig of niet, vragen en twijfels, of zeker van alles, trouw kerkganger of nog nooit een kerk van binnen gezien, iedereen is van harte welkom op de Credo Bijbelstudieavonden.

De gespreksavonden geven jou volop de ruimte, om jouw geloof (nieuw) leven in te blazen, jouw geloof te verdiepen en om een goed (geloofs)gesprek aan te gaan. Samen gaan we op zoek naar antwoorden en hopen we elkaar verder te helpen, op te bouwen en te inspireren.

 

De Credo Bijbelstudieavonden zijn op:

  • woensdag 18 september
  • woensdag 2 oktober
  • woensdag 16 oktober
  • woensdag 30 oktober
  • woensdag 13 november

 

We starten de avonden in de Gereformeerde Kerk, Achterstraat 39 te Putten om 19.45 uur. Vanaf 19.15 uur is er inloop met koffie en thee. Kom een avondje kijken en neem gerust een vriend(in) mee!

 

Tot gauw,

Ds Rein Bos, Hennie van de Pol en Angreth Mulder