Heb jij ook altijd zo’n zin in je verjaardag? Droom je van slingers, ballonnen en een groot cadeau dat je al heel lang wilt hebben? Natuurlijk. Dat doet iedereen.

Helaas is het niet voor iedereen gewoon om een gezellig verjaardagsfeest te hebben met een mooi versierde kamer, een lekker ontbijtje, een cadeau met mooi papier erom heen en een traktatie voor je vriendjes en vriendinnetjes op school. Ook in Nederland zijn er gezinnen die hier geen geld voor hebben. En dat is vervelend. Stel je voor… je verjaardag een gewone dag, zoals alle andere. Niets bijzonders.

Gelukkig is er Stichting Jarige Job. Stichting Jarige Job denkt aan kinderen waarvan de ouders elke week een pakket krijgen van de Voedselbank. Ze stoppen er voor de verjaardag van een kind een pakket in met slingers, ballonnen, een lekkere taart en een mooi cadeau. Een traktatie voor de klas en spullen voor een leuk feestje zijn er ook bij.

Daarom willen wij Jarige Job graag steunen. De komende twee jaar sparen de kinderen van de Kindernevendienst voor deze stichting. We hopen dat we ze een beetje kunnen helpen. Want een leuke verjaardag, dat wil toch iedereen?

Ellen Veldman en Lydia van Wetten