Eind september zijn de laatste gasten vertrokken uit ons groene chalet op “Putterheijde”.

Overwegend tevreden mensen die aardige dingen schreven in ons gastenboek of een attentie achterlieten.

Ook gaven ze tips over verbeterpunten of kleine noodzakelijke reparaties, zoals een losgeschoten douchestang of een te steile oprit naar het schuurtje, waar scootmobielen  gestald en opgeladen kunnen worden.

Waar ook vraag naar is , is een STA- OP stoel. Voor een nieuwe wordt toch gauw een bedrag met 3 nullen gevraagd en dat kan Bruin niet trekken. Maar misschien heeft u of een familielid er een staan die niet meer gebruikt wordt. Tot volgend voorjaar, als de eerste gasten komen , geldt deze VRAAG.

Een AANBOD hebben we ook: Een z.g.a.n. diepvrieskast met drie laden kan voor 100 euro uw eigendom worden en een dito magnetron voor 30 euro.

Door de goede bezetting hebben we dit jaar een bedrag over gehouden waarvan we de keuken kunnen renoveren. Voor mensen in een rolstoel wordt er in de nieuwe opstelling ruimte open gehouden onder zowel het kooktoestel als de gootsteen. Zo hopen we hen nog beter van dienst te zijn. Extra kasten moeten meer bergruimte bieden, zodat de pasta, de piepers en de Pepsi niet meer naast de boxspring hoeven te staan.

En o ja, de prijzen zijn in het naseizoen verlaagd tot 175 € per week, inclusief verwarming, warm water, sfeerverlichting, vogelgezang, langs schietende konijnen, knabbelende eekhoorns en brutale marters. Of zijn het toch dassen die de vuilnis omkiepen?

Hoe het ook zij: Wat wil een mens nog meer?  Ja, die STA-OP stoel natuurlijk en doet u er ook maar een HERENFIETS bij.

 

Mayella Geskus Tel. 352764 of geskus@wxs.nl