Aanleveren van goederen, iedere zaterdag van 10 tot 12 uur in de schuur aan de Oude Prinsenweg 16.

De meeste bezoekers weten wel de juiste ingang te vinden, maar een verzoek om vooral niet de oprit van de buren te nemen. Met de auto niet tot aan de schuur rijden, maar goederen afgeven vanaf de parkeerplaats.

In ons laatste bericht over de Boeldag stond een oproep om mee te werken. Vanaf nu gaan we het op de gebruikelijke wijze aanpakken. Schrik daarom niet als er wordt gebeld. Het is n.l. zo 8 september.

Voor het aanleveren van goederen in de schuur is de schuur tot en met 1 september open. Nadien worden geen goederen meer aangenomen, ook niet aan de Achterstraat.

Voor wie het nog niet gelezen heeft in de plaatselijke pers, een bericht over de schenking van onze kerk aan de Parelstaete. Het duurde even, maar met inzet van enkele gemeenteleden en hulp van buitenaf is een prachtige vogelnestschommel geplaatst. Zaterdagmiddag 7 juli vond de feestelijke overdracht plaats. De bewoners zijn er blij mee en daar doen we het voor. Dit was een laatste gift van de opbrengst van het vorige jaar.

Zaterdag 8 september gaat opnieuw een bijzondere dag worden. Veel drukte in het dorp en daar moeten wij het van hebben. Maar ook op u rekenen wij, misschien als medewerker en anders als bezoeker aan de Boeldag van Putten.

Namens de Boeldagcie,

Gerard Weizenbach (360237)