Het is weer zover! Actiekids (beter bekend onder de naam; Operatie schoenendoos) gaat van start!

In kerken en op veel scholen kunnen kinderen en volwassenen een schoenendoos versieren en vullen met schoolspullen, speelgoed en toiletartikelen. Nadat deze dozen zijn verzameld en nagekeken, worden ze verstuurd naar arme landen. Daar worden ze uitgedeeld aan kinderen die in moeilijke omstandigheden leven. Aan kinderen in vluchtelingenkampen, sloppenwijken, weeshuizen en ziekenhuizen. Vaak is zo'n schoenendoos het enige cadeau wat deze kinderen krijgen. Waar mogelijk wordt een bijbeltje bij de schoenendoos gegeven.

Onze kerk doet natuurlijk ook weer mee! Na de ochtenddienst en tijdens de kindernevendienst van zondag 28 oktober wordt een folder uitgedeeld met alle belangrijke informatie. Tijdens de ochtenddienst van 11 november kunnen de gevulde dozen worden ingeleverd! Mocht het niet lukken om de doos dan in te leveren, dan kunt u de week ervoor de doos ook brengen op het volgende adres: Mennestraat 36.

Tijdens de knutselmiddag van woensdag 7 november kunnen kinderen uit groep 1 t/m 4 hun schoenendoos versieren.

Wilt of kunt u geen doos maken dan kunt u ook een bijdrage leveren voor het vervoer van de dozen. De kosten voor het vervoeren van een doos kost 5 euro. U kunt uw bijdrage in de doos op de bar doen vanaf 28 oktober.

Mocht u niet in staat zijn een folder mee te nemen, dan kunt u contact met één van ons opnemen. De folders liggen na zondag  28 oktober ook in de hal van de kerk.

Wij hopen dat iedereen (weer) meedoet aan deze fantastische actie!

 

Met vriendelijke groet,

Lydia van Wetten en Ellen Remmelzwaal (jeugddiaken)

Tel: 362524 sunny_liedje@hotmail.com

Tel: 363020 aremmelzwaal1993@kpnmail.nl