Op zaterdagochtend 22 november stonden een kleine 40 mountainbikers klaar om de 2e sponsortocht te fietsen t.b.v. de voedselbank. Nadat Cornelis een ieder van koffie had voorzien fietsten zij vanuit onze kerk over smalle paadjes door de bossen en hei van Putten, Ermelo, Harderwijk en Leuvenum om uiteindelijk bij de fam. Van Bokhorst aan de Krachtighuizerkern uit te komen, een afstand van 38 of 50 km. Naast het mooie weer was ook st. Christophorus met ons: Er was geen materiaalpech en ook ongelukjes bleven uit.

Graag wil ik de volgende personen en bedrijven bedanken voor het beschikbaar stellen van hun goederen en/of diensten: Cornelis, de voorrijders, de dames van de catering onderweg, Roel (Landmarkt Amsterdam), “Plus Dee Putten”, de fotografen Christiaan en Edwin, team van restaurant T-REX en natuurlijk de fam. Van Bokhorst voor het gebruik van het “clubhuis” en de afspuitplek voor de fietsen.

En niet te vergeten dank aan alle mountainbikers: Zij hebben een bedrag van € 600,– bij elkaar gefietst voor de voedselbank!

Nogmaals sportieve groeten,

Hans Grootkarzijn